Noticies

10è Cicle Concerts Pedagògics “Descobreix el so del metall”

Aquest curs, i dintre del programa del 10è Cicle de Concerts Pedagògics, hem programat un Concert Extraordinari “Descobreix el so del metall” que tindrà lloc al Casal de Cultura de la ciutat el proper dia 15 de març a les 20:00 hores. L’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat. La recollida d’invitacions començarà el dia 4 de març a la Escola de Música.

Comptarà amb la presència de cinc instrumentistes, que també són professors de l’especialitat de vent metall. Aquest grup de cambra està integrat per cinc professors de la Banda Municipal de Barcelona. El seu objectiu és potenciar la música per a quintet de metall i donar a conèixer les seves àmplies possibilitats. Santiago Gozálvez, Jesús Munuera, Manolo Montesino, Rubén Zuruaga i Toni Chelvi, són els integrants del Barna Brass Quintet i ens oferiran un espectacle pedagògic en el qual, no només interpretaran peces molt especials del repertori del vent metall que serviran per anar presentant els diferents instruments, També ens explicaran i mostraran les característiques i curiositats diverses dels instruments dels quals en són especialistes.

Tota la potencialitat dels instruments de vent metall en un concert que recorrerà diverses èpoques i estils, i que ens sorprendrà per la potència i vibracions dels seus instruments però també per la gran varietat de matisos que poden aconseguir.

Un concert pensat per un ampli ventall de públic ja que combinarà la vessant pedagògica amb un alt nivell interpretatiu.