Noticies

Benvinguts al nou curs 2018-19

Benvingudes i benvinguts al nou curs que encetem, com ja va sent un costum en els darrers cursos, amb el concert de Festa Major del proper diumenge 9 de Setembre, a les 18:00 a la Plaça de la Vila.
Com heu pogut observar, en Benet Bails s’ha canviat la samarreta, així que convida a tot l’alumnat a ...

Continua llegint →

Publicació d’imatges “Concert fi de curs 2017-18”

Hem publicat les fotografies del Concert de fi de curs 2017-18.

Les trobareu a Galeria multimèdia / Fotos / Concert fi de curs 2017/18

Continua llegint →

Publicació d’imatges “Audicions juny 2018”

       Hem publicat les fotografies de les audicions de juny. Les trobareu a Galeria Multimèdia/Fotos/Audicions de juny 2018.

Continua llegint →

Visita i concert “Col·legi Sant Gabriel”

El passat divendres 8 de juny, els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’escola Sant Gabriel van poder gaudir d’un concert/xerrada a càrrec de l’Accentus Trio,  Maria Molet “piano” Olga Domínguez “violoncel” i Oriol Codina “clarinet”, la ...

Continua llegint →

XI CANTATA ESCOLAR

L’obra “El follet valent” on han participat més de 400 cantaires de 2on curs de primària de les escoles de Sant Adrià: Escola Cascavell, Escola Catalunya, Escola Pompeu Fabra, Col·legi Amor de Déu, Col·legi Sant Gabriel, Col·legi Túrbula, Institut-Escola Sant Adrià de Besòs i també el Col·legi Santíssima Trinitat de Badalona.

L’acompanyament instrumental ha estat a ...

Continua llegint →

Concert fi de curs 2017-18

L’alumnat de l’Escola Municipal de Música Benet Bails de Sant Adrià de Besòs, ja fa temps que assaja amb il·lusió el repertori que interpretarà en el Concert de Fi de curs que tindrà lloc el proper divendres 15 de juny a les 19:00h.

El concert es farà al Complex Esportiu Ricart on ambdós conjunts, formats per ...

Continua llegint →

Setmana d’audicions- juny 2018

La setmana del 4 de juny tenim l’oportunitat de poder veure l’evolució dels alumnes de l’escola amb els seus instruments. Qui vulgui passar una estona amena i gaudir de la música que no dubti en apropar-se… dilluns, dimarts i dimecres al Casal de Cultura i el dijous a l’Escola de Música.

Dilluns 4: dues audicions de ...

Continua llegint →

Assignació d’instrument curs 2017-18

Ja hem acabat la tria d’instrument!!!

Esperem que tots estigueu contents amb els instruments que començareu a tocar el curs vinent. Recordeu que els professors d’instrument es posaran en contacte amb les famílies a finals de juny o durant el mes de juliol per tal d’assessorar-vos i aclarir dubtes.

Continua llegint →

Llista baremada d’alumnes. Curs 2018-2019

Continua llegint →

“El cervell musical”

El passat divendres 4 de maig, vàrem poder gaudir, a l’Escola de Música, d’una xerrada molt interessant sobre Neurociència i Música, a càrrec de la Neuropsicòloga Marina Altés Magret. De forma interactiva, ens va explicar i demostrar com funciona el nostre cervell a l’hora de percebre i fer música i, també, els beneficis i la importància de ...

Continua llegint →
Page 1 of 22 12345...»