Noticies

Lliurament de diplomes

Aquest mes de juny ens hagués agradat fer el lliurament de diplomes de la forma habitual, és a dir, al final d’un bon concert i amb l’aplaudiment de totes les persones que formem l’escola de música. Aquest cop no ha pogut ser així, però, igualment, els i les felicitem per la bona feina feta i també encoratgem a seguir ...

Continua llegint →

Assignació d’instrument curs 2019-2020

Ja hem acabat la tria d’instrument!!!

Esperem que tots estigueu contents amb els instruments que començareu a tocar el curs vinent. Recordeu que els professors d’instrument es posaran en contacte amb les famílies  durant els mesos de juny i  juliol per tal d’assessorar-vos i aclarir dubtes.

Continua llegint →

Publicació de places lliures curs 2020-2021

Benvolgudes famílies:

Ja tenim les places disponibles per al proper curs 2020-21, entenem que les circumstàncies en les quals ens trobem compliquen el fet de prendre qualsevol decisió, però, ara més que mai, hem pogut tenir constància de la importància que té la música en les nostres vides. 
Si penseu el mateix o bé als vostres fills i filles els agrada la música, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. 
En la nostra pàgina web podeu descarregar la preinscripció per al poper ...
Continua llegint →

Preinscripció nous alumnes curs 2020/2021

Les dates de la preinscripció queden ajornades fins a nou avís. Un cop retornem del confinament, actualizarem tota la informació.

Continua llegint →

Sol·licitud per continuar proper curs 2020-2021

La setmana del 23 al 27 de març teníem previst lliurar les sol·licituds per a la reserva de plaça del pròxim curs 2020-2021, a causa de les circumstàncies que ens toca viure en aquests moments canviarem el sistema perquè tot l’alumnat pugui fer-ho.

Adjuntem  la sol·licitud, la podeu emplenar i retornar-la al correu de l’escola “escolamusica@sant-adria.net”.

Per a nosaltres és molt important agilitzar el tema de la sol·licitud, per a poder avançar sobre places lliures i matrícula de nous alumnes per al ...

Continua llegint →

Benvolgudes famílies!

Benvolgudes famílies, hola a totes i tots!
Des de l’equip de l’Escola Municipal de Música volem agrair la bona acollida que heu fet de les activitats que estem proposant a les vostres filles i fills, que sabem, segur, involucren a tota la família.
Totes són lliures i voluntàries i, en cap cas esdevindran avaluables, però vam pensar que els aniria molt ...

Continua llegint →

Última noticia

Ens sap molt greu que tinguem de prendre mesures com aquestes, però és important que ho fem bé i que aviat estiguem fent molta música altre cop.

Continua llegint →

Recomanació excepcional

Seguint les recomanacions del Departament d’Educació que “…insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius que impliquin professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament…” i sent el nostre centre un espai que s’ajusta a aquesta descripció, l’Ajuntament de la ciutat ha decidit de suspendre totes les activitats a l’Escola  Municipal de Música fins a nou avís.

Disculpeu les molèsties.

Anirem informant al facebook, a la pàgina web i a la mateixa secretaria ...

Continua llegint →

11è Cicle concerts pedagògics “Recordant… The Beatles”

El quart concert de l’11è Cicle de Concerts Pedagògics estarà dedicat al rememorar un dels grans conjunts musicals… The Beatles!!! grup de música pop-rock procedent de Liverpool, Anglaterra, format per John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. Són el grup de música pop amb més èxits de vendes de la història. Tindrem la ocasió de reviure els millors temes ...

Continua llegint →

“Animalades musicals”

El passat divendres 14 de febrer es va realitzar el concert dedicat als més petits, sobretot als alumnes que estan en plena tria d’instrument. El públic va poder gaudir dels professors i els seus respectius instruments:  Alícia Ferrer “piano”, Anna Guillén “violoncel”, Carlos Santos “saxòfon”, Jordi Casas “clarinet”, Judith Ortega “violí”,  Andrea Cubero “flauta travessera”  ...

Continua llegint →
Page 1 of 27 12345...»