Noticies

Sol·licitud per continuar proper curs 2020-2021

La setmana del 23 al 27 de març teníem previst lliurar les sol·licituds per a la reserva de plaça del pròxim curs 2020-2021, a causa de les circumstàncies que ens toca viure en aquests moments canviarem el sistema perquè tot l’alumnat pugui fer-ho.

Adjuntem  la sol·licitud, la podeu emplenar i retornar-la al correu de l’escola “escolamusica@sant-adria.net”.

Per a nosaltres és molt important agilitzar el tema de la sol·licitud, per a poder avançar sobre places lliures i matrícula de nous alumnes per al següent curs. Qualsevol dubte, podeu escriure’ns al mateix mail.

-Les famílies dels alumnes d’Iniciació 1 heu de seleccionar els dies que voleu per al pròxim curs, ja sabeu Ini 2A dilluns i dimecres i Ini 2B dimarts i dijous.

-Els alumnes d’Iniciació 2 estan amb la tria d’instrument. Veureu que heu de marcar 3 instruments. Abans de fer-ho ho heu de consensuar amb la professora, la Sara Parladé, ja que no es pot fer cap reserva de plaça sense haver-ho parlat amb ella.

-Recordar als alumnes de 4rt d’aprofundiment, que teniu la possibilitat de continuar en el conjunt instrumental, combo de conjunt de corda i combo de veu.

El dia 14 d’abril serà la data límit de lliurament o confirmació.

Tots sabem la situació en la qual estem, moments complicats els que ens ha tocat viure, sempre recordarem aquests moments amb els instruments a casa, al balcó… que no pari la música!!!

Una vegada més us donem les gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Molt cordialment,
L’equip de l’escola de música Benet Bails

Download (PDF, 445KB)