Noticies

Xerrada “Superar la teva por escènica”

Amb tècniques de respiració i meditació utilitzant el poder curatiu de la música.

Com et sents cada vegada que cantes, parles o toques un instrument en públic?  I la pregunti clau: Què canviaria en la teva vida si poguessis superar aquesta por?

Si una persona no aconsegueix mitjançant els propis els propis recursos superar la por no té perquè abandonar la seva carrera artística. La solució és adquirir tècniques específiques i aprendre a utilitzar-les per gaudir al parlar, cantar i actuar davant el públic.

A més, en aplicar aquestes eines, freqüentment es poden desenvolupar aspectes com la força interior o l’equilibri mental útils pels assolir objectius i cultivar el benestar emocional.

A l’Escola Municipal de Música Benet Bails, conscients d’aquesta problemàtica, hem organitzat un taller el divendres 8 de novembre a les 20:00 hores a l’Escola (C/Andreu Vidal, 45).

Aquest taller està pensat per a totes les persones a partir de 8 anys que vulguin créixer, avançar i superar-se, adquirint els recursos necessaris per actuar, expressar i comunicar davant els altres amb seguretat, confiança, determinació i brillantor.

La xerrada -taller anirà a càrrec del psicòleg Matthias Schmal-Filius, l’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat a 70 places. La recollida d’invitacions començarà el dia 28 d’octubre a la mateixa escola.